Care fereastră este mai bună din lemn sau din plastic, care dintre ele respiră?

Ferestrele moderne din lemn și din plastic sunt absolut identice în toate caracteristicile. Diferența este numai în preț. În prezent, ferestrele din PVC sunt mult mai ieftine decât cele din lemn. Oamenii întrebă adesea dacă ferestrele din plastic respiră, spre deosebire de ferestrele din lemn. Faptul este că respirația materialului este luată prin suflare, care are loc în case unde rămân ferestre vechi din lemn. Construcțiile de ferestre moderne, indiferent de material, inclusiv lemnul, sunt complet etanșate, ceea ce vă permite să economisiți căldură acasă și să economisiți energie electrică.

Ce garanție se oferă pe ferestre și dacă este însoțită de vre- un document?

Producătorul de ferestre oferă clientului o garanție din momentul semnării certificatului de acceptare pentru produse, cu condiția ca acestea să fie utilizate în mod corespunzător.

Cu ce diferă ferestrele voastre de ferestrele altor producători?

Pentru producția de ferestre din ultimii 10 ani, folosim componentele de cea mai înaltă calitate de la producătorii de renume mondial, cu o reputație impecabilă pe piața ferestrelor. Suntem unul dintre cei mai mari producători de ferestre din Moldova. Alegînd ferestre de la "Fereastra.MD", puteți fi sigur că produsele și serviciile vor fi la cel mai înalt nivel.

Ce trebuie de făcut mai întâi, reparație sau să instalăm ferestrele?

Este mai bine dacă schimbați sau instalați mai întâi ferestrele și apoi efectuați reparații. Dacă reparația a fost deja făcută, specialiștii noștri vor fi foarte atenți pentru a dezmembra vechile structuri.

Cît costă livrarea comenzii?

Compania noastră oferă livrarea și instalarea gratuită. Motivul principal pentru care oferim livrarea și instalarea gratuită e ca dvs. să uitați de problemele legate de aceste două momente importante. Alt motiv este că ferestrele și ușile în caz că vi le montează alt cineva, pot fi efectuate de cineva fără experiență și pot apărea neplăceri. La orice comandă primită, noi vă oferim siguranță, confort și calitate, așa cum ne stimăm mult clienții noștri. Noi lucrăm cu furnizori de încredere și folosim instrumente și materiale moderne. Toți acești factori fac posibilă stabilirea unei garanții pentru ferestrele noastre din PVC în Moldova de până la zece ani. Compania noastră are propria bază de producere, ceea ce ne oferă posibilitatea nu numai de a vă economisi timpul pentru efectuarea comenzii, dar și de a reduce semnificativ prețurile finale pentru ferestrele din PVC. Compania Fereastra.md produce modele de ferestre și uși din PVC moderne și de înaltă calitate. Specialiștii noștri calificați încearcă să lucreze astfel încât produsele companiei să corespundă pe deplin celor mai înalte standarde internaționale.

Cum se îngrijesc corect ferestrele PVC?

Sub rezerva următoarelor recomandări, vă veți maximiza viața noilor ferestre minunate! Sfat util: dacă efectuați reparații și aveți ferestre plastice instalate - deschideți-le la un nivel minim și după reparații (dacă există mult praf de construcție), specialiștii în apelare trebuie să curățe complet (îndepărtați) și să lubrifice accesoriile. Prima recomandare pentru îngrijirea ferestrelor din PVC: nu utilizați niciodată substanțe chimice abrazive și agresive (care conțin clor, alcool și alți aditivi concepuți pentru a face față în mod activ murdăriei) pentru a curăța ferestrele din plastic. Chiar dacă la început vă va părea că nu se întâmplă nimic cu plasticul, după un timp s-ar putea să fiți neplăcut surprinși de culoarea schimbată a ferestrei dvs. o dată albe. Pentru a curăța suprafața ferestrelor din plastic, puteți utiliza detergenți degresanți sau o soluție de săpun caldă. De asemenea, recomandăm utilizarea bureților moi. A doua recomandare este îngrijirea ferestrelor cu geam termopan: o fereastră cu geam dublu pe o fereastră din metal plastic nu diferă de sticla obișnuită și ar trebui să ai grijă de ea în același mod. Doar pentru a reaminti: Evitați să obțineți detergenți pe piesele din plastic și, de asemenea, ceea ce este foarte important - nu permiteți substanțelor care conțin alcool pe garnitura de cauciuc. A treia recomandare este de a avea grijă de mobilier: este obligatoriu să lubrifiați toate elementele mobile ale mobilierului o dată pe an. Rețineți că mulți producători de accesorii în locurile potrivite pun pictogramele "vas de unt" sau "picături". Utilizați un ulei care nu conține gudron și acizi. Uleiul de mașină normal sau uleiul mașinii de cusut vor face. A patra recomandare este de a avea grijă de garniturile din plastic: recomandăm curățarea ștampilei cel puțin o dată la șase luni (cel puțin în primăvară și toamnă). Acest element al ferestrei este în primul rând responsabil pentru păstrarea căldurii în casă, absența pescărilor, protecția împotriva prafului stradal și a zgomotului. Cu o soluție simplă de săpun și un burete sau o cârpă moale, clătiți sigiliul, ștergeți-l și lubrifiați cu unsoare siliconică. Uleiul de silicon pentru garniturile de etanșare este de asemenea potrivit pentru acest scop. A cincea recomandare - găuri de drenaj. Dacă deschideți cerceveaua, atunci în partea de jos a cadrului ar trebui să existe găuri - canale de drenaj. După cum devine clar din numele lor, acestea sunt găuri de scurgere, ele servesc pentru a aduce umiditate și apă din cadru. Asigurați-vă că nu se astupă. Folosiți-vă de sfaturile noastre privind îngrijirea ferestrelor din PVC și vă vor servi mulți ani!

Lasă o cerere și noi revenim cu un apel pentru detalii

Scroll to top button