Ferestre PVC Figurate

Astăzi este la modă nu numai ceea ce poartă o persoană, ci și modul în care o persoană își aranjează locuința. Moda a atins și ferestrele. Formele obișnuite dreptunghiulare și pătrate ale ferestrelor sunt înlocuite cu ferestre plastice fasonate, arcuite, rotunde, trapezoidale, triunghiulare, semicirculare și ferestre panoramice.
Dintre acestea, ferestrele semi-circulară și arcuite sunt cele mai solicitate. 

În cazul în care alegerea a căzut pe forma non-standard de ferestre, atunci trebuie să știți cum să facă astfel de ferestre, cum să le instalați și în cazul în care este mai bine să aranjați astfel de ferestre. 

Ce este deosebit de a face astfel de ferestre?

Materialul pentru fabricarea ferestrelor fasonate este un profil german de înaltă calitate pentru ferestre din PVC - din aceasta se execută ferestre de formă obișnuită. Plasticul este foarte elastic, iar atunci cand este incalzit, are orice forma.
Ferestrele din PVC realizate se execută numai pe o comandă individuală. Printre avantajele acestor ferestre se remarcă faptul că ele oferă un aspect neobișnuit carcasei, ușile sunt conectate fără o bară verticală, mecanismul de blocare este situat în jurul perimetrului, ferestrele sunt destul de etanșe, astfel de ferestre nu pot fi rupte.

Ferestre PVC Figurate

Lasă o cerere și noi revenim cu un apel pentru detalii