Uși glisante din PVC

Ce este o ușă glisantă din PVC?

Aceasta este o structură translucidă caldă, în cazul în care cerceveaua cu cadrul este confecționată din profil PVC armat cu mai multe camere, panza este o combinație de izolație din sticlă și plastic.

Pânza se alunecă de-a lungul planului geamurilor de-a lungul ghidajelor orizontale, iar când se închide, cerceveaua este presată pe cadrul întregului perimetru al orificiului, ca o fereastră obișnuită din PVC.

Proprietățile excelente ale consumatorilor dau naștere la cererea constantă de structuri glisante, în ciuda valorii lor de piață ridicate.

Avantaje:

1. O mare etanșeitate a ușilor din plastic elimină complet orice îngheț, suflare, curenți și economisirea de căldură satisface pe deplin cele mai înalte cerințe moderne.

2. Salvați spațiul util, care lipsește întotdeauna. Puteți aranja bucățile de mobilier în cazul în care anterior acestea ar împiedica deschiderea cercevelei.

3. Ușile de plastic glisante au o izolare fonică excelentă și izolare fonică, ceea ce vă permite să le instalați ca o stradă într-o casă de țară privată.

4. Ușile de plastic glisante au un aspect futurist modern care poate provoca un efect "wow" printre prietenii tăi.

Ușile din plastic ușoare sau, așa cum sunt de obicei numite, ușile portale (de la portalul englez), pot servi drept o soluție de design excelentă în situațiile în care trebuie să economisiți spațiu, să profitați la maxim de lumina zilei sau să utilizați soluția originală non-standard în proiectare.

Trebuie remarcat faptul că acest tip de uși permite nu numai să extindeți camera vizuală, dar nu ocupați spațiu atunci când vă deschideți. Ușile portalului se descurcă bine cu sarcina de izolare în sezonul rece, deoarece în poziția închisă, sunt uși glisante complet etanșate.

Uși glisante din PVC

Lasă o cerere și noi revenim cu un apel pentru detalii