Ferestre PVC

Astăzi, ferestrele din plastic ocupă aproximativ jumătate din întreaga piață a ferestrelor în aproape toate zonele climatice. Caracteristicile ferestrelor moderne din plastic demonstrează că aceasta este cea mai optimă, mai modernă și mai accesibilă modalitate de a vă menține și îmbunătăți confortul de acasă! 

Dacă te-ai săturat de curente nesfârșite și de zgomotul pe stradă, ferestrele vechi crăpate, cu vopsea decojită, nu se încadrează în designul apartamentului renovat, în timp ce vrei să obțineți ferestre de o calitate excelentă - Ferestrele din  PVC sunt alegerea potrivită.
 

Ferestre PVC

 Avantaje


-Durată lungă de viață. Acesta este probabil unul dintre principalele avantaje ale ferestrelor din plastic. Durata medie a unei ferestre pe un cadru metalic poate fi de 15-25 de ani. Este de câteva ori mai lungă decât durata de viață a ferestrelor din lemn. Desigur, totul depinde de puterea structurală și de alfabetizarea instalației, dar  toate ferestrele din plastic durează mult timp.

- Disponibilitate. Costul ferestrelor din plastic este atât de loial încât vă permite să schimbați toate modelele în apartamente de 2 și 3 camere simultan.

-Protecția împotriva căldurii. Ferestrele din plastic au rezistență sporită atât la temperaturi joase, cât și la temperaturi ridicate. Designul ermetic vă permite să vă mențineți cald în timpul iernii și să vă răcoriți în sezonul fierbinte. Acest lucru nu se poate spune despre ferestrele din lemn, deoarece lemnul este un excelent conductor de căldură. Cea mai bună opțiune este o fereastră dublă cu geam dublu. Acest design va proteja fiabil de frig și căldură.

-Izolarea zgomotului. Datorită stării de etanșeitate și a densității materialului, geamurile din plastic absorb respirația perfectă. Puteți uita de sunete enervante în afara ferestrei și vă puteți bucura de mult somn sau o zi liberă. Dacă este necesar, puteți instala sisteme de izolare fonică suplimentare - acest lucru este cel mai adesea practicat în zone zgomotoase ale orașului.
-Rezistența la umezeală. O fereastră de plastic de bună calitate nu se va deforma sub influența umidității. Plasticul nu absoarbe umezeala - curge în jos pe cadru. Din acest motiv, fereastra nu își schimbă forma și va transfera perfect sezonul ploios.

- Ușor de instalat. Procesul de instalare a unei ferestre din plastic nu durează mai mult de o oră și va trebui să vă dați mai mult timp cu structura din lemn.

Ferestre PVC

Lasă o cerere și noi revenim cu un apel pentru detalii