Uși pentru balcoane

Producem usi din PVC la balcon din materiale de calitate cu echipamente moderne automatizate. Lucrăm numai cu furnizori de încredere. Puteți alege orice opțiune de la cea mai simplă la cea mai prestigioasă pentru fiecare comandă individuală.
Orice ușă de balcon nu este doar un element funcțional care închide trecerea în perete. Ele joacă un rol în interiorul apartamentului, creând un stil individual de arhitectură a cabanelor.

 Astăzi este ușor să ridicați designul original al ușii, să instalați un model care să transforme aspectul întreg al casei dvs. 
Ușa de ieșire la balcon este vitală, pe lângă funcția principală, servește și pentru ventilarea camerei. Și deoarece o parte a ușii este din sticlă, este și o sursă suplimentară de lumină. 

Dar cu toate avantajele, ușile balconului cauzează adesea disconfort: ei văd mai multe dintre ele decât pe fereastră, în fiecare an trebuie încălzite și trebuie să fie așezate garnituri împotriva zgomotului și prafului urban.
În plus, este posibil să se utilizeze unități de sticlă cu economie de energie și multifuncționale pentru a economisi bani. De asemenea, ferestrele cu geam termopan multifuncțional ajută la menținerea răcelii în timpul verii, reflectând o parte a energiei solare. 

Toate aceste probleme au dispărut odată, când au apărut ușile de balcon din PVC.


De fapt, ele se aseamănă cu ferestrele cu același profil PVC, geamuri cu geam dublu și fitinguri care mențin cadrul ușii în jurul perimetrului.

 Astfel, toate avantajele ferestrelor din plastic se aplică și la ușă:


- sisteme de deschidere convenabile rotative și pliabile

 - etanșeitate 

- izolație termică 

- modul micro-aerisire 

- izolație foarte bună

Uși pentru balcoane

Lasă o cerere și noi revenim cu un apel pentru detalii