Cît costă livrarea și instalarea comenzii?

Compania noastră oferă livrarea și instalarea gratuită. 
Motivul principal pentru care oferim livrarea și instalarea gratuită e ca dvs. să uitați de problemele legate de aceste două momente importante. 

Alt motiv este că ferestrele și ușile în caz că vi le montează alt cineva, pot fi efectuate de cineva fără experiență și pot apărea neplăceri.  
La orice comandă primită, noi vă oferim siguranță, confort și calitate, așa cum ne stimăm mult clienții noștri. 

Noi lucrăm cu furnizori de încredere și folosim instrumente și materiale moderne. 
Toți acești factori fac posibilă stabilirea unei garanții pentru ferestrele noastre din PVC în Moldova de până la zece ani. Compania noastră are propria bază de producere, ceea ce ne oferă posibilitatea nu numai de a vă economisi timpul pentru efectuarea comenzii, dar și de a reduce semnificativ prețurile finale pentru ferestrele din PVC. 

Compania Fereastra.md produce modele de ferestre și uși din PVC moderne și de înaltă calitate. Specialiștii noștri calificați încearcă să lucreze astfel încât produsele companiei să corespundă pe deplin celor mai înalte standarde internaționale.

Articole similare:

Cum să îngrijești corect ferestrele pent...
5742 vizualizări
2019-01-24

Acest articol oferă sfaturi cu privire la modul de reducere condensarea în cadrul unei gospodării și de asemenea, cum să îmbunătăț...

Citește articolul
Condensare la sticla ferestrelor din PVC...
6157 vizualizări
2019-01-31

Ce este condensarea?Condensarea este cauzată de producerea de umiditate în aer, care se condensează în apă când intră în contact c...

Citește articolul

Lasă o cerere și noi revenim cu un apel pentru detalii

Scroll to top button