Cum să îngrijești corect ferestrele pentru a evita surprizele

Acest articol oferă sfaturi cu privire la modul de reducere condensarea în cadrul unei gospodării și de asemenea, cum să îmbunătățească securitatea.

Curățarea sticlei și îngrijirea ferestrelor din PVC

Curațarea sticlei

Când curățați sticla, utilizați săpun și apă pentru a elimina orice murdărie externă. A produce o finisare mai bună puteți folosi o soluție de curățarea ferestrelor și o cârpă moale. Vă rog fiți conștienți de faptul că orice bijuterie purtată în timp ce curățarea ferestrelor ar putea zgâria dacă vine în contact. Înlăturarea bijuterii sau purtarea mănușilor de cauciuc va împiedica zgârierea. De asemenea, aveți grijă să nu cădeți cârpe ca pietre sau alte resturi ridicate pot de asemenea, zgâriați geamul. Cele mai multe zgârieturi din sticla poate fi scos cu rouge de bijutieri, sau un compus de frecare echivalent.

Curățarea părții din PVC

Pentru a menține un finisaj lucios, fețele ramelor de ferestre pvc trebuie curățate la fiecare trei până la patru luni cu apă caldă și un detergent lichid ușor (de ex. săpunlichid) Curățați cu detergenți neabrazivi ca detergenții abrazivi pot deteriora cadrele. Vă recomandăm Cif pentru curățare, disponibilă oriunde.

Drenaj

Ferestrele sunt fabricate cu un sistem de drenare integrat. Pentru a asigura acest lucru sistemul funcționează eficient, sloturile de drenaj trebuie să rămână deblocat. Pentru a asigura fereastra se scurge corect, îndepărtați orice murdărie sau resturile, golurile de scurgere și verificați scurgerea operațiune prin spălare cu apă. Dacă acest lucru are loc imediat reveniți la poziția corectă. În cazul în care produsul este deteriorat sau rupt asigura un prompt înlocuire, contactând instalatorul.

Defecte ale sticlei

În timpul procesului de fabricare a sticlei, unitățile cu geam dublu sunt susceptibile la a gradul de deteriorare a suprafeței. Câteva din acestea pete și imperfecțiuni sunt inevitabile chiar și într-un mediu de producție controlat. Imperfecțiuni în limite stricte sunt considerate acceptabile deoarece sunt inerente în toate geamurile duble.

Articole similare:

Condensare la sticla ferestrelor din PVC...
6322 vizualizări
2019-01-31

Ce este condensarea?Condensarea este cauzată de producerea de umiditate în aer, care se condensează în apă când intră în contact c...

Citește articolul
Cît costă livrarea și instalarea comenzi...
5621 vizualizări
2019-03-20

Compania noastră oferă livrarea și instalarea gratuită. Motivul principal pentru care oferim livrarea și instalarea gratuită...

Citește articolul

Lasă o cerere și noi revenim cu un apel pentru detalii

Scroll to top button